Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λεμεσό. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του University of Wolverhampton στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου κατέλαβε το πτυχίο (Bachelor of Arts in Dance). Η αγάπη της για την κίνηση, τον χορό και την διαφορετικότητα, αλλά και τα συναισθήματα που κρύβονται πίσω από κάθε κίνηση, ήταν αυτό που την παρότρυνε να συνεχίσει τις σπουδές της στην Αγγλία, όπου κατέλαβε με άριστα το μεταπτυχιακό της στην Χοροθεραπεία/ Χοροκινητική Ψυχοθεραπεία (Master of Arts in Movement Psychotherapy) απο το Πανεπιστήμιο του University of Derby. Ως θεραπεύτρια, έχει εργαστεί με παιδιά και ενήλικες με διανοητικές, σωματικές και ψυχολογικές δυσκολίες, αλλά και με άτομα που απλώς θέλουν να αναπτύξουν διάφορες πτυχές του εαυτού τους σε νοσοκομεία και ιδιωτικά σχολεία της Αγγλίας, αλλά και της Κύπρου.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης, όπως και παιχνιδοθεραπείας στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας. Στο Σίδνεϋ είχε την ευκαιρία να εργαστεί με παιδία με κινητικά προβλήματα ως εκπαιδεύτρια μέσα στο νερό. Έχει επίσης ειδικευτεί σε διάφορους μεθόδους παρέμβασης και αξιολόγησης. Η Άντρια από τον Οκτώβριο του 2017 εντάσσεται στην ομάδα του ΠΑΙΔΟλογίου και είναι υπεύθυνη για τις συνεδρίες Χοροθεραπείας. Επίσης εργάζεται σαν Χοροθεραπεύτρια στο Κέντρο Ημέρας Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Παναγία Παντάνασσα.

Στόχος της είναι μέσα από τη δουλειά της, τα άτομα να εξελίσσονται και να νοιώθουν ασφάλεια με σκοπό να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν τον εαυτό τους. Σαν δασκάλα και θεραπεύτρια, βασικό της μέλημα είναι να καλύψει τις ανάγκες των ατόμων για σωματική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη με πυρήνα την γλώσσα του σώματος.