Λογοθεραπεία @ ΠΑΙΔΟλόγιο

Η επικοινωνία είναι η ουσία της ανθρώπινης ζωής!

Τι είναι η Λογοθεραπεία;

Λογοθεραπεία είναι η επιστήμη που ασχολείται με τις διαταραχές λόγου, φωνής ομιλίας και μάσησης – κατάποσης. Η Λογοθεραπεια αποσκοπεί στην ανάπτυξη της εξωλεκτικής και λεκτικής επικοινωνίας, την καθαριότητα της ομιλίας και της φωνής και στην παραγωγή λόγου των βαρήκοων. Η λογοθεραπεία έχει τη δυνατότητα να προλαμβάνει και να αντιμετωπίζει αποκλίσεις σε αυτούς του τομείς από τη βρεφική έως τη γεροντική ηλικία.

Στόχος των 8 Λογοπαθολόγων του κέντρου μας είναι να αναπτύξουμε τις επικοινωνιακές δεξιότητες του κάθε παιδιού.

Απώτερος σκοπός μας όμως είναι το κάθε παιδί να μπορεί να ικανοποιήσει τις βασικές του ανάγκες.

Η στενή συνεργασία της πολυθεματικής ομάδας του ΠΑΙΔΟλογίου διασφαλίζουν την πρόοδο του κάθε μας παιδιού!

λογοθεραπεια

Παρέχουμε υπηρεσίες Λογοθεραπείας σε παιδιά & εφήβους στην ελληνική & αγγλική γλώσσα. 

Οι συνεδρίες που παρέχουμε είναι ατομικές, 45λεπτης διάρκειας με ημερήσια ενημέρωση για την θεραπευτική παρέμβαση και τις απαραίτητες οδηγίες προς τους γονείς έτσι ώστε να μετατρέψουμε άμεσα και γρήγορα την δυνατότητα του παιδιού σε ικανότητα . 

Η κλινική εξειδίκευση των λογοθεραπευτών του κέντρου μας, μέσα από πολυετή εμπειρία και πιστοποιημένη συνεχιζόμενη εκπαίδευση, εξασφαλίσει σύγχρονη και εξειδικευμένη παρέμβαση.

Να θυμάστε πως κανένα παιδί δεν είναι ίδιο με άλλο και πως τίποτα δεν είναι πιο αντιεπιστημονικό και αμφίβολο από το να στηριζόμαστε σε παραδείγματα άλλων οικογενειών ή ακόμα και μελών της δικής μας οικογένειας. Η έγκαιρη παρέμβαση είναι πολύ σημαντική για την εύκολη και γρήγορη εξάλειψη των δυσκολιών καθώς και για τη δική μας σιγουριά και ψυχική ηρεμία. Σε περίπτωση σοβαρότερων δυσκολιών, ο λογοθεραπευτής θα σας παραπέμψει στις αρμόδιες δημόσιες διαγνωστικές υπηρεσίες για λεπτομερέστερη διερεύνηση και διεπιστημονική αξιολόγηση.

Untitled design 14
Εργοθεραπεία
Untitled design 15
Ειδική Εκπαίδευση
Untitled design 16
Παιγνιοθεραπεία