Φέτος Γίνε εσύ ο Άγιος Βασίλης

By paidologio

????????☃️????????

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν.. το κέντρο μας διοργανώνει για 5️️η συνεχόμενη χρονιά την εκστρατεία “Φέτος Γίνε εσύ ο Άγιος Βασίλης”. Η ομάδα του #ΠΑΙΔΟλογίου μαζί με τους συνεργάτες της θα χαρίσει σε παιδάκια άπορων οικογενειών το δώρο τους από τον Άγιο Βασίλη. Στόχος μας όλα τα παιδιά να έχουν ένα δώρο αυτά τα Χριστούγεννα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ των προτέρων στους συνεργάτες μας που υποστηρίζουν αυτή μας τη πρωτοβουλία. Ευχαριστίες και στο Easyprint Cyprus για την ετοιμασία των διαφημιστικών φυλλαδίων.
Τα δώρα της φετινής εκστρατείας θα δοθούν στη «Κίτρινη Γραμμή Βοήθειας και Αλληλεγγύης»
Από όλους εσάς που θα θέλατε να μας βοηθήσετε σε αυτή μας τη προσπάθεια ζητάμε ένα δώρο (καινούργιο, να αναγράφει επάνω αν είναι για αγόρι ή κορίτσι και την ηλικία) για να μπορέσουμε να χαρίσουμε ευτυχία σε όσο πιο πολλά παιδάκια γίνεται.
Ας το κάνουμε ξανά λοιπόν! Πέρσι 1051 παιδάκια πήραν το δώρο τους από τον Άγιο Βασίλη, φέτος ευελπιστούμε να δώσουμε ακόμη περισσότερα δώρα στα παιδιά. ????????????????????❄️

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

[/fusion_text][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” content_alignment_medium=”” content_alignment_small=”” content_alignment=”center” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” font_size=”” fusion_font_family_text_font=”” fusion_font_variant_text_font=”” line_height=”” letter_spacing=”” text_color=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Γιατί τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά!

    Leave a Comment