Διαδικτυακή Ενημέρωση για Γονείς με Παιδιά στον Φάσμα του Αυτισμού

By paidologio

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε την επερχόμενη Διαδικτυακή Ενημέρωση με θέμα “Ενημέρωση και Υποστήριξη: Μια Προσέγγιση για Γονείς με Παιδιά στο Φάσμα του Αυτισμού ή Αυτιστικά Χαρακτηριστικά.” Η διάλεξη αυτή, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου στις 18:30, μέσω της πλατφόρμας Zoom, αποτελεί μια ευκαιρία για εσάς να συμμετάσχετε σε μια διαδραστική συζήτηση με δύο ειδικούς στον χώρο.

Ο Αντρέας Θωμάς, Συμβουλευτικός Ψυχολόγος, η Ραφαέλλα Παπαελευθερίου Σχολική Ψυχολόγος και η Κυριακή Χατζηξενή Σχολική Ψυχολόγος, θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας σχετικά με το πώς να υποστηρίξετε αποτελεσματικά τα παιδιά σας που έχουν διαγνωστεί με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος.

Η ενημέρωση γίνεται σε συνεργασία με το Αχτίδα – Κέντρο Οικογενειακής Παρέμβασης και Στήριξης για τον Αυτισμό. Το κέντρο Αχτίδα επιδιώκει να προάγει μια κοινωνία στην οποία τα παιδιά με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος απολαμβάνουν ισα δικαιώματα και έχουν την απαραίτητη στήριξη από την πολιτεία και το κράτος πρόνοιας της χώρας.

Για να συμμετάσχετε, απλά εγγραφείτε στο https://bit.ly/46fSsPN και θα λάβετε τις απαραίτητες οδηγίες για τη σύνδεσή σας στη συνάντηση.

Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και να εξερευνήσετε νέες προσεγγίσεις για τη στήριξη των παιδιών σας.