Μα αφού φοβάμαι. Φόβοι και φοβίες στην παιδική ηλικία.

By paidologio

Η διάλεξη με θέμα “Μα αφού φοβάμαι. Φόβοι και φοβίες στην παιδική ηλικία.”, απευθύνεται σε γονείς με παιδάκια προσχολικής ή σχολικής ηλικίας, ή σε όσους ασχολούνται με αυτά (παππούδες, θειοί, επαγγελματίες που ασχολούνται με παιδιά). Σκοπός της διάλεξης είναι να εξοπλίσει τους γονείς με τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζονται γύρω από το θέμα των παιδικών φόβων και φοβιών. Στόχος είναι να διαχωρίσουμε τους φόβους από τις φοβίες, να γνωρίσουμε ποιες φοβίες παρουσιάζονται σε κάθε ηλικία, να συζητήσουμε πως κάποιες φοβίες δημιουργούνται και να δοθούν βασικές κατευθύνσεις στο πως βοηθάμε τα παιδάκια να ξεπεράσουν τους φόβους και τις φοβίες τους.

Η διάλεξη αυτή, αποτελεί ένα βασικό εργαλείο για την καλύτερη κατανόηση και αντιμετώπιση των παιδικών φόβων και φοβιών και είναι απαραίτητη για όλους όσους ασχουλούνται ή έχουν μικρά παιδιά!

Ομιλητής: Ευαγγελία Δημητρίου (Κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας απο το University of The West of England στο Ηνωμένο Βασίλειο και μεταπτυχιακού τίτλου στην Συμβουλευτική Παιδιών και Νεαρών Ατόμων από το University of Nottingham. Επίσης είναι διπλωματούχος Life Coach και πιστοποιημένη Νευρογλωσσική Προγραμματίστρια από το American Board of Neurolinguistic Programmers. Επιπρόσθετα, η κ.Δημητρίου έχει εκπροσωπήσει την Κύπρο σε ευρωπαικά συνέδρια για τη ειρηνική διαχείριση διαφορών, όπου εκπαιδεύτηκε για να προσφέρει βιωματικά εργαστήρια σε παιδιά και εφήβους που έχουν σαν στόχο την ειρηνική επίλυση των διαφορών τους.)

Κόστος Σεμιναρίου: 10 Ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες και για προκράτηση θέσεων καλέστε στα τηλέφωνα: 25-212140/ 99-016007

    Leave a Comment