Φέτος Γίνε εσύ ο Άγιος Βασίλης 2021

By paidologio

O H. Jackson Brown (Αμερικανός συγγραφέας) είπε “Να θυμάσαι ότι οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι δεν είναι αυτοί που παίρνουν περισσότερα, αλλά αυτοί που δίνουν περισσότερα” και όλοι μαζί εδώ και πέντε χρόνια το αποδεικνύουμε. Μαζί κερδίζουμε τη ζωή και χαρίζουμε χαρά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Άλλη μια εκστρατεία συλλογής δώρων ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Η υποστήριξη που είχαμε ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Οργανωμένα σύνολα, εταιρείες αλλά και συνάνθρωποι μας αγκάλιασαν για άλλη μια χρόνια την εκστρατεία μας λαμβάνοντας μέρος και σπάζοντας κάθε ρεκόρ. 2546 παιδιά αυτή τη χρόνια θα λάβουν το δώρο τους από τον Άγιο Βασίλη, 2546 παιδιά θα λάβουν την αγάπη και τη συμπαράσταση από όλους όσους βοήθησαν.

Αυτή τη χρόνια τα δώρα μας δόθησαν στην «Κίτρινη Γραμμή Βοήθειας και Αλληλεγγύης», στο Kanali 6 και τις επόμενες μέρες θα παραδοθούν τα τελευταία δώρα στο Φιλανθρωπικό Οργανισμό Αγκαλιάζω με αγάπη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα 43 Νηπιαγωγεία και στις εταιρείες που στάθηκαν δίπλα μας από την αρχή της εκστρατείας μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνανθρώπους στερήθηκαν κάτι για να δώσουν σε ένα παιδί ένα δώρο και απέραντη χαρά.
Ας ελπίσουμε ότι σύντομα τέτοιες ενέργειες δεν θα είναι αναγκαίες.
Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους σας. Να είστε πάντα καλά!
Και να θυμάστε όσο υπάρχει ανθρωπιά σε αυτό το τόπο ο Άγιος Βασίλης δεν θα ξέχνα ποτέ κανένα παιδί.

 

    Leave a Comment