Φέτος Γίνε Εσύ ο Άγιος Βασίλης – Ένα Ταξίδι Αγάπης και Ευγνωμοσύνης! 2023

By paidologio

Φέτος Γίνε Εσύ ο Άγιος Βασίλης – 2023

Το ταξίδι αυτής της εκστρατείας ήταν μοναδικό, γεμάτο νέες συνεργασίες και φιλίες. Η χαρά και η συγκίνηση που νιώσαμε λαμβάνοντας τα δώρα από τα χέρια των παιδιών ήταν ανεκτίμητη. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες που όλοι μαζί βοηθήσαμε ώστε κάθε παιδί να λάβει το δώρο του.
 
 
Η εκστρατεία “Φέτος Γίνε Εσύ ο Άγιος Βασίλης” ολοκληρώθηκε με απίστευτη επιτυχία. Στη φετινή εκστρατεία μαζεύτηκαν 4643 δώρα τα οποία παραδόθηκαν στο “Αγκαλιάζω με Αγάπη”, με σκοπό η χαρά των γιορτών να φτάσει σε όλα τα παιδιά!
 
 
Θέλουμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας σε κάθε άτομο και οργανισμό που συνέβαλε σε αυτό το υπέροχο εγχείρημα.
 
 
🏫 Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα νηπιαγωγεία που διαχρονικά στηρίζουν την εκστρατεία μας. Τεράστιο ευχαριστώ και σε κάθε παιδί και οικογένεια που προσέφεραν απλόχερα ότι μπορούσαν.
 
 
🫂 Ένα μεγάλο Μπράβο στους φίλους του Αγκαλιάζω με αγάπη για το όλο έργο που επιτελούν. Η δουλειά σας και τα όσα κάνετε είναι αξιοθαύμαστα.
 
 
🏤 Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ανεκτίμητη συνεισφορά του Δήμος Λεμεσού – Limassol Municipality, ο οποίος έθεσε υπό την αιγίδα του την εκστρατείας μας. Παράλληλα ο Δήμος Λεμεσού παραχώρησε το Χριστουγεννιάτικο Λεωφορείο για τη συλλογή των δώρων.
 
 
💙Επίσης, ευχαριστίες στο φιλανθρωπικό οργανισμό Blue Heart Cyprus για την συνεργασία μας.
 
 
👥 Δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε όλους εσάς που περάσατε από το κέντρο μας ή από συνεργάτες για να φέρετε τα δώρα σας. Ευχαριστούμε παρά πολύ!
 
🚌 Ευχαριστούμε τις εταιρείες Chr. Kapodistrias & Sons Ltd, Efstaco Pools, Top Car Batteries, GAP Akis Express & Christos Platis Ltd – Forwarding and Logistics για την υποστήριξη τους.
 
 
Ευχαριστούμε από καρδιάς για κάθε στιγμή αγάπης και αλληλεγγύης. Μαζί, κάναμε τις γιορτές ακόμη πιο λαμπερές!